Charlotte Haile

Forfatter

Charlotte Haile

Forfatter

Mine to næste projekter

NÅR BØRNEBØRNENE SOVER - En novellesamling
Tolv bedstemødre passer deres sovende børnebørn.
Gennem bedstemødrenes inderste tanker og refleksioner får vi indblik i hver enkelt kvindes livsforløb og hendes glæder, skuffelser, håb og frygt. Omdrejningsfeltet er relationerne mellem generationerne, og vi hører om alt fra den nedladende Kitt, der elsker at finde fejl ved sin datter, til den beskyttende Charlie, der gemmer store hemmeligheder for sin søn.

Nogle af kvinderne føler vi sympati for, andre bryder vi os ikke om. Nogle af dem forstår vi, andre forvirrer os. Hvilke af kvinderne, vi føler hvad for, afhænger af læseren, men én ting forbinder de tolv bedstemødre med hinanden: alle som én elsker de nemlig deres børnebørn. 

Frederik ved det selvfølgelig ikke. Han må heller ikke vide det. Aldrig. Han vil ikke kunne forstå det. Skamme sig. Hade mig. Måske endda sige, jeg ikke må se Villum. Det kan jeg ikke risikere.

DER HVOR JEG ER - En roman
Gudrun er 30 år,
single og optaget af sit arbejde som komunikationsmedarbejder på et boutiquehotel. Til sin egen overraskelse erkender hun gradvist, at hendes liv mangler dybde, og hun beslutter derfor at drage ud i verden. Hendes søgen efter et enklere og dybere liv går imidlertid ikke efter planen, og Gudruns rejse fortsætter fra Sverige over Indien til Tanzania. Alle steder udfordres hun på sin identitet og finder flere spørgsmål end svar. Gudruns rejse er lang, svær og til tider farlig, og hendes endelige konklusion er på samme tid overraskende og indlysende. 

Jeg spankulerer ned ad gaden i mine stramme jeans. Jeg kan efterhånden ikke trække vejret i sarien. Jeg kan nemt tage den på nu, og den er sådan set meget behaglig, men den er ikke MIG. Jeg forsvinder i den.